دانلود تحقیق درباره فعاليت پلاسمين و بستن يا دلمه شدن شير

مطالب دیگر:
دانلود طرح توجیهی: تولید پوشاک خود تمیز شوندهدانلود طرح توجیهی: تولید پوشاک ضد آب نانودانلود طرح توجیهی: تولید نخ از الیاف کوتاه پلی استر اصلاح شده توسط زغال بامبودانلود طرح توجیهی: تولید ماسک نانو فیلتردانلود طرح توجیهی: تولید لباس معطر با استفاده از فناوری نانودانلود طرح توجیهی: تولید کیسه یکبار مصرف حاوی گیاهان دارویی و گیاهان دارویی نیمه فرآوری شده ددانلود طرح توجیهی: تولید خوراک دام غنی شده بوسیله میکرو ارگانیسم های عامل تثبیت پروتئین تک سلولیدانلود طرح توجیهی: تولید کارت شارژ موبایلدانلود طرح توجیهی: تولید گرانول آماده طبخ گندم به منظور جایگزینی برنجدانلود طرح توجیهی: تولید گچ آلفادانلود طرح توجیهی: تولید مواد ترمیم کننده بتن با نانو ذراتدانلود طرح توجیهی: تولید فیلترهای تصفیه آب خانگی مبتنی بر کاتالیستدانلود طرح توجیهی: تولید نانو ذرات اکسید روی جایگزین اکسید روي وارداتی در صنعت آرایشی و بهداشتیدانلود طرح دانلود طرح توجیهی: تولید آنزیم سلولاز برای توجیهی: تولید داربست های نانو ساختار پلیمریدانلود طرح توجیهی: تولید دستمال ضد الکتریسیته ساکن با قابلیت جذب بالاي آلودگیدر نانو حفره هاي دستدانلود طرح توجیهی: تولید دندریمرها (درخت سان ها) مورد استفاده در صنایع آرایشی و رنگرزی منسوجاتدانلود طرح توجیهی: تولید الاگیک اسید از ضایعات انار با کاربرد پزشکیدانلود طرح توجیهی: تولید اسانسهای مصرفی در تولید سیگاردانلود طرح توجیهی: تولید فیلترهای از بین برنده بوهای نامطبوع و باکتریها در محیط شهريدانلود طرح توجیهی: تولید چسب PVA مخصوص برای چسباندن کاغذ سیگار
تعداد صفحات:12 نوع فایل: word (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه چكيده مطالب: نمونههاي شير به صورت ماهانه از 19 گاو Holstein و 19 گاو Jersey طي 10 ماه لاكتوزسازي و در گلههاي جداگانه گرفته شدند (در كل 380 نمونه شير). تأثيرات ناشي از پرورش گلهها، تعد|فایل کامل|تی اِل|953044|tlx
به وب سایت دانلود و دریافت فایل های درسی آموزشی خوش آمدید اکنون مشخصات فایل دانلود تحقیق درباره فعاليت پلاسمين و بستن يا دلمه شدن شير را مشاهده می نمایید

تعداد صفحات:12

نوع فایل: word (قابل ویرایش)

لینک دانلود پایین صفحه

چكيده مطالب:

نمونه‌هاي شير به صورت ماهانه از 19 گاو Holstein و 19 گاو Jersey طي 10 ماه لاكتوزسازي و در گله‌هاي جداگانه گرفته شدند (در كل 380 نمونه شير). تأثيرات ناشي از پرورش گله‌ها، تعداد لاكتوزسازي، فصل و مرحلة لاكتوزسازي و تعامل ميان اين پارامترها و پلاسمين، پلاسمينوژن و اندازه‌گيري مشخص شده و مورد بررسي قرار گرفتند. تعداد لاكتوزسازي بيشترين تأثير را بر فعاليت پلاسمين بر جاي گذاشت، فعاليتي كه در طول دورة لاكتوزسازي افزايش يافت اما تحت تأثير مسائل مربوط به پرورش گله‌ها، PH، پروتئين يا چربي قرار نداشت. مرحلة لاكتوزسازي و فصل تنها فاكتورهايي بودند كه بر روي پلاسمينوژن تأثير گذاشتند. درصد پلاسمينوژن فعال شده در طول لاكتوزسازي‌هاي چهارم و آخر و همچنين در فصول پاييز و زمستان به بيشترين ميزان خود رسيد. فعاليت پلاسمين، پارامترهاي دلمه شدن شير را تحت تأثير قرار نداد. زمان دلمه شدن شير هم ‌زمان با افزايش ميزان چربي و پروتئين و كاهش ميزان PH، كاهش يافت. پروتئين و چربي افزايش يافته باعث شدند كه ميزان دلمه شدن افزايش يابد. نمونه‌هاي شير جمع‌آوري شده در فصل پاييز داراي بالاترين ميزان استحكام بودند و مرحلة لاكتوزسازي تأثيري بر ميزان استحكام و تزلزل ناپذيري شير بر جاي نگذاشت. هر چه ميزان PH كمتر مي‌شد و ميزان پروتئين و چربي افزايش مي‌يافت، از مدت زمان دلمه شدن كاسته مي‌شد. افزايش ميزان پروتئين و چربي باعث افزايش ميزان استحكام دلمه شدن شير مي‌شد. شير گرفته شده از گلة Jersey داراي دلمه‌هاي مستحكم‌تري نسبت به گلة Holstein بود. شمار لاكتوزسازي و مرحلة مربوط بدان بر روي استحكام دلمه‌ها تأثيري نداشتند.

لغات كليدي: پلاسمين، پلاسمينوژن، دلمه شدن شير، لاكتوزسازي

مخفف‌ها: A3= فاصله ميان ميزان Formagraph زمانيكه زمان موجود، سه برابر RCT مي‌باشد ـ A45= فاصله ميان ميزان Formagraph كه 45 دقيقه بعد از افزودن پنير مايه مي‌باشد ـ K20 = زمانيكه فاصله ميان ميزان Formagraph برابر 20 ميلي‌متر است ـ RCT = زمان دلمه شدن ماية پنير (از زمان افزودن مايه پنير تا فاصله ميان خط‌هاي Formagraph)